JL-Lijstenmakerij voor het consolideren
van uw schilderij in Nunspeet en omgeving

Schoonmaken

Restauratie en behoud van uw kunstwerken

Bij JL-Lijstenmakerij begrijpen we de waarde die kunstwerken voor u hebben. Elk schilderij vertelt een verhaal en verdient het om in zijn volle glorie gezien te worden. Wij zijn gepassioneerd over het behoud van de schoonheid van uw kunst door professionele diensten aan te bieden in Nunspeet.

Grondig consolideren in Nunspeet

Onze deskundige teamleden zijn getraind in het veilig en grondig consolideren van schilderijen. We gebruiken geavanceerde technieken en materialen om stof, vuil en andere onzuiverheden te verwijderen, zonder schade aan te richten aan de kunstwerken.

consolideren
Is uw schilderij beschadigd of aangetast door de tand des tijds? Onze restauratiespecialisten hebben een passie voor het herstellen van kunst naar zijn oorspronkelijke glorie. Of het nu gaat om het herstellen van kleur, het repareren van scheuren of het vernieuwen van de vernislaag, wij zorgen voor uw kostbare bezit met uiterste zorg.

Neem contact op

Herstel de oorspronkelijke pracht van uw kunstwerken met JL-Lijstenmakerij. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw schilderijen weer tot leven kunnen brengen.

Vakmanschap sinds 1994

Met bijna drie decennia ervaring kunt u vertrouwen op ons vakmanschap en expertise.

Toewijding aan kwaliteit

We streven altijd naar de hoogste normen van kwaliteit en precisie in al onze diensten.

Persoonlijke aandacht

Elk kunstwerk is uniek, en we behandelen het met de individuele zorg en aandacht die het verdient.

Lokale betrokkenheid

Wij zijn trots om Nunspeet te bedienen en streven ernaar om de lokale kunst en herinneringen te verrijken met onze inlijstservices.