Disclaimer

De website is met de grootst mogelijke zorg gebouwd en wordt ook als zodanig onderhouden. De op deze website afgebeelde kunstwerken zijn slechts een greep uit onze collectie. Onze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en wordt regelmatig geüpdatet. Het kan echter voorkomen dat een van de kunstwerken inmiddels verkocht is. Mocht u specifieke interesse in één van de stukken hebben neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

De aanbiedingen en informatie op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen, publicatie en/of zetfouten en hebben puur een informatief karakter. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de op deze website aangeboden informatie. Op alle op deze website weergegeven informatie en afbeeldingen heerst een auteursrecht.

Niets van deze website mag zonder voorafgaande schriftelijke goedkeuring van J & L Art Lijstenmakerij worden gekopieerd of gebruikt.

Desondanks kunnen er aan de inhoud van de J&L Art Lijstenmakerij website geen rechten worden ontleend en kan er geen aanspraak gemaakt worden op de juistheid en volledigheid van de inhoud. De bezoeker is verantwoordelijk voor het gebruik van de van de J&L Art Lijstenmakerij website afkomstige informatie en zal deze informatie zelf op juistheid en volledigheid moeten toetsen.